TREF INFILL TEE

IC5144

ORIGINALS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93% , / Elastan:  7%

Nëse do të na pyesnit për gjënë tonë të preferuar në lidhje me këtë bluzë adidas, ne nuk do të mund të zgjidhnim mes dy: siluetës së tepërt, në formë kuti dhe asaj këmishë të befasishme në Trefoil. Me këtë dilni jashtë , le të flasim detaje. Qafa me brinjë i mban gjërat të përshtatura lart dhe një përzierje pambuku dhe elastani është vetëm përzierja e duhur për rehati gjatë gjithë ditës, në çdo kohë.