TRACK PANT

GN4274

ORIGINALS

24.00

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Vallëzoni në dhomën e ndenjes, ose ecni në rrugë, bëni art, ose udhëtoni në destinacione të reja. Cilëndo nga këto aktivitete, ju mund ta bëni në këto trenerka adidas, duke e kthyer të kaluarën dhe duke e ristiluar në të tashmen. Të thjeshta, të hijshëme dhe sportive. Ndijeni lirinë prej së vërteti.