TERREX PATHMAKER R.RDY W

AC7844

OUTDOOR

160.00 128.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Shkoni në male në çdo mot. Këto çizme të papërshkueshme nga uji kanë materiale izoluese PrimaLoft® për ngrohtësi shtesë, madje edhe në kushte të lagështa. Ato kanë një kontroll të pakrahasueshëm për tërheqje të sigurt në tokë të lagësht dhe të rrëshqitshme.