TEE DRESS

HM2164

ORIGINALS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93% , / Elastan: 7%

Fustani me bluzë është një klasik për një arsye. Ndoshta është lehtësia. Ndoshta është pamja ikonë. Ndoshta është fakti që sa herë që vishni këtë fustan adidas, stili juaj duket i bashkuar menjëherë. Nuk kërkohet përpjekje. Thjesht shtoni trajnerë dhe vazhdoni ditën tuaj.