ST HOODY

H37732

ORIGINALS

49.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Do ta njihnit kudo. Ana e djathtë lartë ose me kokë poshtë, logoja Trefoil nënkupton kreativitetin dhe vetë-shprehjen. Bëhuni komod në terrenin ekstra prej pelushi të këtij hoodie adidas dhe lëreni që t’ju frymëzojë të ëndërroni, të krijoni dhe të luani.