RUNFALCON 3.0 AC I

HP5862

RUNNING

25.00

Përmbajtja e produktit:

Të vegjlit janë kureshtarë nga natyra. Ata do të ndihen rehat ndërsa lëvizin, zvarriten dhe shohin gjithçka që bota ka për të ofruar. Këto atlete adidas për të vegjlit kanë një shtresë të mesme Cloudfoam që ndihet e butë në çdo hap. Një rrip i shtrënguar i mban këmbët e vogla të rehatshme në çdo aventurë.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 50% përmbajtje të rikuperuar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në eliminimin e mbetjeve plastike.