RIFTA WAISTBAG

HK9628

ORIGINALS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Poliuretan/ Lëkurë sintetike 100%

Duart e lira, xhepat bosh dhe gjithçka në këtë çantë beli adidas i cili mban çelësa, para, telefon dhe më shumë kur jeni në lëvizje. Dukuni të guximshëm dhe me stil.