NXT PRM M JERS

FR9426

BASKETBALL

35.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Pavarësisht nëse jeni duke ushtruar në stërvitje, ju duhet të jeni të rehatshëm. Kjo fanellë e basketbollit adidas është e prerë për lëvizje të lirë dhe të lehtë dhe përmban panele rrjetë për ajrosje.