MYT WOVEN SHORT

DY7764

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Fije najloni 100%

Këto trenerka të shkurtra të përshtatshme për meshkuj janë të dizajnuara për rehati dhe lehtësi. Stili i gjithanshëm, është ideal për çdo gjë nga veshja gjithë ditore në një lojë në fushë. Ngjyrat e theksuara të kontrastit shtojnë një përfundim sportiv.