LIGHT CREW 3PP

DZ9392

TRAINING

10.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 52% / Poliester 46% / Material elastik 2%

Të bëra për të ofruar rehati gjatë gjithë ditës, këto palë të çorapeve kanë një pamje sportive dhe mbajnë këmbën tuaj të ngrohtë.