HOODIE

H31226

ORIGINALS

23.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Grafika e ariut në këtë bluzë adidas të të rinjve është frymëzuar nga stilet retro nga arkivat në natyrë. Pëlhura e butë do t’ju bëjë të rehatshëm, pavarësisht nëse jeni duke pirë kafe rreth zjarrit të kampit ose thjesht duke qëndruar në shtëpi dhe duke planifikuar ekskursionin tuaj të ardhshëm.