GLOVES A.RDY

GM4531

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 84% / Material elastik 16%

Ngrohni duart ndërsa dilni jashtë. Këto doreza adidas thithin djersën, duke ju mbajtur të freskët, të thatë dhe të fokusuar. Majat përcjellëse të gishtave ju lejojnë të përdorni ekranin tuaj me prekje.