C SWEAT PANT

H62546

ORIGINALS

60.00

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  100%

Bëhuni gati për të kryer disa punë, për t’u takuar me miqtë ose thjesht për të qëndruar në shtëpi me këto trenerka të thjeshta dhe të qeta adidas.