B TR TS

HN1918

NOT SPORTS SPECIFIC

32.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Vesheni këtë kostum sportiv për  në ato mëngjese kur ndiheni edhe sportiv dhe të koordinuar mirë. E ndërtuar me triko poliestër të ricikluar, ka atmosferë të këndshme dhe shkëlqim të veçantë të adidas.