ADILETTE COMFORT

F34722

SWIM

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Lëkurë sintetike

Përtërini këmbët e lodhura në këto papuqe. Kanë një këmbë të konturuar me Cloudfoam Plus që jep rehati në çdo hap. Dizajni klasik përmban një fashë të sipërme me kontrast 3-Vija dhe mbishkrimin adidas në të.