ACT CORE LL BKP M

GP0176

TRAINING

16.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Ju dhe kjo çantë shpine Reebok do të jeni më të mirët. Ndarja e madhe ju lejon të hidhni një laptop të vogël, libra dhe pajisjet tuaja të stërvitjes. Futeni edhe portofolin tuaj, në xhepin me zinxhirë përpara.