3S CSH CRW3P

DZ9347

TRAINING

11.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 58% /  Poliester: 38%  Elastane: 4%

Një pamje e fortë atletike takohet me butësinë përkëdhelëse të këmbëve. Kjo treshe e çorapeve të ekuipazhit të pasura me pambuk ofron mbështjellje nga thembra te këmbët për rehati gjatë gjithë ditës. Mbështetja e harkut të thurur dhe një shtresë e lëmuar e gishtave i shtojnë përshtatjes dhe ndjesisë së rehatshme. Ikonë 3-Stripes ofrojnë stil të menjëhershëm adidas.